divendres, 14 de novembre del 2008

Visita al Penyal d'Ifach


El passat dimecres anarem de visita al Penyal d' Ifach. A més de gaudir de unes meravelloses vistes de tota la Costa Blanca aprenguerem moltes coses sobre la flora i la fauna del Penyal.





Veguerem, entre altres, plantes com el Baió o el Margalló i ens ensenyaren a distingir el tipus de fulla i el lloc en el que viuen.




Després de la llarga pujada al Penyal (per cert, el túnel feia un poc de por perque estava el sòl un poc banyat) anarem a la platja i gaudirem de una bona estona jugant amb els companys.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Soc Dulce quan pasaren el tunel va ser molt divertit.Nacho ens va explicar tot del penyal ens va donar uns llibres per a escriure i no ho vam acabar.

Anònim ha dit...

hola soc laura y me agrado molt el paseo per el penyal d´ífach y me gusto molt estar con mis conpans y estar con mis profesoras adeu y me gusto molt el paseo per el penyal d´ ifach..........

Anònim ha dit...

Hola soc juanfran i m'agra mol el penyo, els animals i le plantes he anat asta elfina l i el que mes m'agrada es el tunel

Anna ha dit...

Va ser molt divertit jugant a l'arena fent la roda, eh? Jo estic major, però m'eixia prou bé, jejejeje. Ànim Valeria, que d'ací no res aprendràs i t'eixirà perfecta.

Anònim ha dit...

Hola soc Sebas i m'agraden molt les plantes del Penyon d'ifac perque son molt boniques i algunes fan molt bona olor i m'agrada molt lescurció que em fet per a obserbar-les.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

soc carlos de 6v i segur que es molt guay anar de excursio al peyal d'ifac i tambe m'agrada molt el vostre blog