dilluns, 10 de novembre del 2008

Barack Obama es converteix en el primer president afroamericà dels Estats Units


Barack Obama ja és el primer president afroamericà dels Estats Units.



El 20 de gener, Barack Obama, de 47 anys, jurarà com a 44è president dels Estats Units i com a primer afroamericà que entra a la Casa Blanca. D'aquesta manera, la llarga lluita pels drets civils culmina amb l'arribada d'un negre a la institució política més alta del país.


6 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola soc Sebas i m'agrada molt que Barack Obama siga el president dels Estats Units perque Barack Obama tambe es molt amable i jo crec que ell s'amereix ser el president de Estats Units i ningu mes que asoles ell.

Anònim ha dit...

Em pareix que Obama siga el president dels Estats Units per qué Bush solament volia la guerra i Barack Obama es molt amable i crec que va a ser el millor president dels Estats Units.
JUANFRAN

Anònim ha dit...

Hola, sóc Elena.
Molt guay el bloc!!!!!!!!!

muak

PD: sí, soy yo, elenacaudiel

Anònim ha dit...

Hola soc Sebas i m'agrada molt Barack Obama perque es millor president que Bush perque Barack Obama es molt mes amable Bush.Bush moltes begaes bolia guerra,Barack Obama es el millor president dels Estats Units,es el primer president de Estats Units que te la pell maro i sobretot el mes amable dels 42 presidents que hi han agut en tot Estatys Units.

Anònim ha dit...

ola soc danny m'agrada molt que barack obama siga el primer president negre de estats units i barack obama es el mijorrrrrrrrrrrrrr president!! que ahura en estats units..com comenentari..danny

Álvaro ha dit...

El fet de que siga el primer presindent afroamericà ja és un punt a favor. I si, a més, acompleix tot allò que ha promés en el seu programa electoral de segur que contribuirà a que en el món hi hagen menys desigualtats.

Salutacions 4t-V