dilluns, 13 d’octubre del 2008

Redacció de Fernando: Cuidem el mar

Hem escrit unes redaccions per a un concurs de narrativa. El tema del concurs es Cuidem el mar. El nostre company Fernando ha escrit aquesta història.

A un poble menut, els mariners van eixir a la mar de matí. Van anar cap a dins de la mar i van llançar les xarxes per a pescar.
El cuiner del vaixell els va fer un bon menjar i al cap de dues hores van pujar les xarxes i es van trobar amb una sorpresa.
Un mariner es trobà una bossa de plàstic amb un peix enrotllat. El mariner s’adonà que hem de cuidar el mar i no tirar coses.
Quan va arribar a terra, el mariner va baixar a la llotja que estava de gom a gom, va contar a tot el que li va ocorrer.
Tots els que escoltaven es van adonar i van prendre mesures per salvar els peixos. Feren pancartes i fulls que van repartir pel poble per a demanar la col·laboració de tots.
Al final, totes les persones del poble cuidaven el mar i les seues platges. Tots estaven molt contents, sobre tot els peixos!

4 comentaris:

Anna ha dit...

Ningú ha escrit cap comentari! Jo si: Fernando m'agrada la teu redacció, encara que, si fora una mica més llarga seria perfecta.

Anònim ha dit...

molt be Fernando a mi tambe m'agrada la teua redaccio,Sebas

Anònim ha dit...

Hola soc Sebas i m'agrada molt la redaccio de Fernando perque m'agrada molt el mar i perque la redaccio de Fernando es molt bonica la mar es tan bonica perque en el mar hi ha molts peixos bonics perque eixos peixos son del color or i l'altre es de plata i l'altre de multi color i hi ha peixos molt grans i els altres tan xicotets,hi ha que quidar el mar perque si no moririen tots eixos peixos.

Anònim ha dit...

Hola soc juanfran i crec que si tots cuidasem mes el mar i malgastar menys aigua podrem axudar el mon a pasar a mijor vida