dilluns, 27 d’octubre del 2008

Les muntanyes de la Comunitat Valenciana


Dos dels pics mes importants de la Comunitat Valenciana son el Calderón (1839 m) que se troba a la Serralada Iberica a la Serra de Javalambre i el pic d'Aitana (1558 m ) que es troba a la Serralada Subbètica a la Serra d'Aitana.
JUANFRAN



8 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola soc Sebas i m'agrada molt anar a Valencia sobretot per les muntanyes m'agraden les muntanyes sobretot perque son tan altes.

Anònim ha dit...

Hola soc Lusi con el meu amic David.S ens pareix molt be que rafa nadal tinga el premi de principe de Asturias...:D

Anònim ha dit...

Hola soc David magrada el dibuix que ha ficat JuanFran del pic de Caldero.

Anònim ha dit...

hola ana soc danny i estic en informatica esplicant sobre el bloc adeu

Anònim ha dit...

Hola soc Sebas i m'agraden molt les muntanyes perque hi ha molta vegetacio. I molts boscos. I alli pots jugar molt be a amagarse. I pots fer moltes mes coses . I tambe hi ha molts arbres per a trepar. I per aixo no hi ha que tirar fem i tampoc vidre als boscos, perque si no es podrien cremar els boscos i els animals podrien morir.I per aixo hi ha que quidar molt les muntannyes.

Anònim ha dit...

hola soc valeria i a mi me agradaria ir a valencia sobretot a les muntanes

Anònim ha dit...

Hola soc juanfran i mes que comentar m'agradaria anar a escalarlos ¡Adeu!

Álvaro ha dit...

Jo he estat al cim d'Aitana varies vegades. Hi han uns clots molt profunds allí dlat que es diuen simes. Si tires una pedra dins es tarden alguns segon en senti el soroll que fa quan arriba al fons.. Això ens dóna una idea de la profunditat tan gran que tenen aquestes simes!